Visie

Welke kleding en relatiegeschenken u ook kiest, zorg ervoor dat uw keuze past bij uw bedrijf en is gebaseerd op het versterken van uw imago en boodschap. De bedrijfskleding en relatiegeschenken van World Wide Wear dragen bij tot een grotere 'opportunity to see' van uw organisatie. Door de herhaling van uw bedrijfslogo op onze producten wordt u beter gezien en dus herkend!

Ook de kwaliteit en de functionaliteit van het gekozen product draagt bij aan de herkenning en uitstraling van uw organisatie en boodschap. Sla munt uit uw merknaam en zorg dat u gezien wordt, immers voor ons telt:  'Zien is gezien worden'

De juiste snaar raken
Wij vinden het belangrijk om, door middel van het geschenk, de juiste snaar te raken. De waarde van het cadeau is niet altijd even belangrijk om een goede indruk achter te laten of de juiste boodschap mee te geven. Het gaat er tenslotte niet om wat voor geschenk u uw relatie geeft, maar om het verhaal waarmee u het geeft.

De volgende vragen spelen bij World Wide Wear altijd een grote rol:

  • Wat is uw doelgroep?
  • Welke boodschap wenst u te communiceren?
  • Past het geschenk bij uw organisatie, boodschap en doelgroep?
  • Beleving en binding
     

World Wide Wear heeft een scala aan producten en kennis in huis, maar benadrukken de kracht van de beleving en de emotie. Wij proberen samen met u en onze producten uw bedrijfsnaam en boodschap op de meest effectieve manier onder de aandacht te brengen.

Tevredenheid over het relatiegeschenk en de boodschap leidt tot een positiever imago van uw organisatie en dat vertaalt zich uiteindelijk in groei van uw organisatie - met meer omzet en winst.

Contactformulier